Samenwerken

Samenwerken

Onze sieraden en accessoires zijn exclusief verkrijgbaar via onze resellers. Wij geloven boven alles in de kracht van de beleving die een klant krijgt bij het aanschaffen van een sieraad bij u als reseller in de winkel. Een sieraad is immers altijd  zo persoonlijk dat uw advies bij de verkoop niet zomaar aan de kant kan worden geschoven.

Onze vertegenwoordigsters komen bij u in de winkel de gehele collectie presenteren. Ze adviseren u ook graag bij de talrijke display mogelijkheden die voor u klaar liggen. Na de hoofdorder voor het seizoen kunt u gemakkelijk via onze B2B shop uw collectie aanvullen.

Wij bieden onze resellers een zekere mate van exclusiviteit. Zo investeren we niet voor niets in elkaar en behouden we de exclusiviteit van ons label.

2 maal per jaar mag u van ons een gehele nieuwe collectie sieraden – en soms andere accessoires – verwachten. U kiest hieruit zelf welke modellen en stijlen het beste bij uw winkel en uw publiek passen waarbij alle winkelverkoopprijzen variëren van € 2,95 tot € 24,95. 

Neem snel contact met ons op voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak met een vertegenwoordigster!