Reseller worden

Reseller worden

Onze sieraden en accessoires worden uitsluitend verkocht via onze resellers. Wilt u ook reseller worden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@go-dutch-label.nl.

Twee keer per jaar kunt u van ons een nieuwe collectie verwachten die perfect aansluit bij de laatste trends. U kiest zelf welke modellen en stijlen het beste bij uw winkel en uw publiek passen. Wij bieden een zeer ruim en betaalbaar assortiment. Belangrijk om te weten: al onze sieraden zijn nikkelvrij! De winkelprijzen variëren van €2,95 tot €24,95.

Onze vertegenwoordigers komen graag naar uw winkel om de prachtige nieuwe collectie aan u te presenteren! Zo kunt u gemakkelijk alle producten in het echt bekijken. Ook adviseren zij u graag over onze vele displaymogelijkheden. Displaymateriaal wordt geleverd op aanvraag en is op basis van bruikleen. Al onze sieraden worden volledig 'winkelklaar' geleverd, dat wil zeggen dat de sieraden worden geleverd op mooie sieradenkaartjes voorzien van een barcode en winkelverkoopprijs. We proberen u hierin zoveel mogelijk te ontzorgen. Na het plaatsen van uw hoofdbestelling voor het seizoen kunt u uw collectie eenvoudig aanvullen via onze B2B webshop of u kunt hiervoor contact opnemen met de vertegenwoordigster.

Wij bieden al onze verkooppunten een zekere mate van exclusiviteit. Dit omdat we graag investeren in goede relaties, en zo behouden we ook de exclusiviteit van ons label.