Oorbellen

Oorbellen

Van grote statement oorbellen tot klassieke oorringetjes of – knopjes - in onze collectie komen oorbellen in alle soorten en maten terug, maar steeds van mooie kwaliteit en in lijn met de laatste nieuwe trends.

Trends in oorbellen gaan snel en toch weten wij steeds de laatste nieuwe materialen en stijlen te ontdekken. In onze collectie vind je zowel grote statement oorbellen als kleine klassieke knopjes, zowel stoere stalen oorbellen als zachtere materialen en kleuren. Zo vindt iedereen bij ons het perfecte paar oorbellen voor elke dag of voor die speciale gelegenheid.

Al onze oorbellen zijn nikkelvrij en zijn steeds in goede werkomstandigheden vervaardigd. De materialen zijn divers en zorgen de ene keer weer voor een trendy uitstraling, dan weer voor een elegante en klassieke stijl. Ook in kleur gaan we steeds mee met dé trendkleuren van het moment. 

Oorbellen

Bekijk andere producten!

Armbanden

Elke keer weer gaan we op zoek naar de mooiste kleuren om jouw armparty helemaal compleet te maken. Van simpele subtiele kralenbandjes tot bredere statement stukken, we ontdekken steeds weer de nieuwste trends en passen deze toe in al onze designs.

Kettingen

Een ketting is een sterk accessoire. Het maakt een outfit helemaal anders én helemaal af. Op dit moment vind je in onze collectie vooral fijnere stainless steel kettingen – perfect om meerdere kettinkjes samen en bij elkaar te dragen. 
Stainless Steel

STAINLESS STEEL

Een apart gedeelte van onze collectie zijn onze talloze, prachtige en fijne sieraden in stainless steel. Deze zijn te herkennen aan de kraftbruin papieren kaartjes. In deze collectie vind je onder andere onze basic oorknopjes, prachtig uitgewerkte figuurtjes en geweldige kleurcombinaties.