Welcome Welcome

Discover us
Unique jewellery
For you

Van grote statement oorbellen tot klassieke oorringetjes. Van simpele subtiele kralenbandjes tot bredere statement stukken en de allermooiste  fijne sieraden in stainless steel.

Go Dutch Label is een vooruitstrevend en trendy sieradenlabel

Onze mooie sieraden passen niet alleen perfect in de laatste trends, maar we streven er ook naar om uniek en exclusief te zijn in termen van kwaliteit en materiaalgebruik. Dit heeft geleid tot een voortdurende uitmuntendheid in onze prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zijn we met trots de exclusieve verkoper van het merk Day&Eve, een uniek on-trend sieraden merk voor dagdromers en showstelers.

Ons portfolio

Oorbellen

Van grote statement oorbellen tot klassieke oorringetjes of – knopjes - in onze collectie komen oorbellen in alle soorten en maten terug, maar steeds van mooie kwaliteit en in lijn met de laatste nieuwe trends.

Armbanden

Elke keer weer gaan we op zoek naar de mooiste kleuren om jouw armparty helemaal compleet te maken. Van simpele subtiele kralenbandjes tot bredere statement stukken, we ontdekken steeds weer de nieuwste trends en passen deze toe in al onze designs.

Kettingen

Een ketting is een sterk accessoire. Het maakt een outfit helemaal anders én helemaal af. Op dit moment vind je in onze collectie vooral fijnere stainless steel kettingen – perfect om meerdere kettinkjes samen en bij elkaar te dragen. 
Stainless Steel

STAINLESS STEEL

Een apart gedeelte van onze collectie zijn onze talloze, prachtige en fijne sieraden in stainless steel. Deze zijn te herkennen aan de kraftbruin papieren kaartjes. In deze collectie vind je onder andere onze basic oorknopjes, prachtig uitgewerkte figuurtjes en geweldige kleurcombinaties.  


Volg ons